» » Bravo Storm Harika Hile

Bravo Storm Hilesi, Bravo Storm Hileleri, Bravo Storm Hile Programı ve Bravo Storm Harika Hilesi

Facebook Oyun Hileleri Sitemizde Bravo Storm gibi pek çok Facebook oyunu hilesi için sitemize giriş yapın ve devamlı takip atında tutun.
Bravo Storm Counter Strike tarzında online oynanan güzel bir oyun. Facebook da benzerleri mevcut. Contract Wars gibi bir oyun. Bu güzel hilesi ile de denemeye değer bir oyun diyebilirim.

Bravo Storm oyununda takım kurup rakipleri öldürmeye çalışıyorsunuz. Rakip karşınızda size ateş ediyor ve siz şarjör değiştiriyorsunuz olacak iş mi ? Siz daha şarjör değiştirme ile uğraşırken adam sizi direk avlayacaktır. Ya da merminiz pat diye düşman karşısında iken bitti. Ölüm kaçınılmaz olacaktır.

Zorlayıcı Bir oyun Fakat Bir Çok Facebook Oyuncuları Bu Tür Oyunlara Kafa Patlatır Bizde Sizlere Yeni Bir Hile Veriyoruz Bu Hile Sayesinde RAkiplerinizi Düşmanlarınızın Nerede olduğunu Görebilecek Ve Rahatça Siz onları Öldürebileceksiniz . Eğer Hileyi Doğru Şekilde Kullanabilirseniz Oyunda Başarılı olabilirsiniz . Haydi Hilemize Geçelim .


Not : Bu Hilemizde Rakipleriniz Ve Ekip Arkadaşlarınızın İkonları Mavi & Kırmızı Gözükecektir . Sizler Daha kolay Ayırt Edecek Ve Yenebileceksiniz .


Hile Dosyası


MaxiHile

Merhaba değerli ziyaretçimiz şuan Türkiye’nin en iyi hile sitesi MaxiHile’desin!
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Hile hakkında yorum yap