» » » Clash of Clans Harika Hile

Clash Of Clans Harika Hile ile karşınızdayız.


Clash of Clans (Türkçe: Klanlar Çatışması), 
Helsinki, Finlandiya merkezli video oyun şirketi Supercell tarafından türetilmiş Şuan İçin Android Oyunlarının En Sağlamları Ve Herkesin Bildiği Bir Oyundur . 
Supercell Tarafından Yapılan Bu çok oyunculu, gerçek zamanlı, freemium, çevrim içi strateji oyunu. 

Clash of Clans oyununda, oyuncular saldırganlara karşı kendi köylerini korumak için çeşitli savunma mekanizmaları inşaa ederken, aynı zamanda saldırma amacıyla da asker üretirler. Oyuncular, 50’şer kişilik gruplardan oluşan klanlara katılabilir, topluluk olarak ve klanların kendi içlerinde çevrim içi sohbet ederek, klan üyeleri birbirlerinin kalelerine asker gönderebilirler. 
Clash of Clans, öncelikli olarak çok oyunculu (multiplayer) bir strateji oyunudur. Oyuncular altın, iksir, yeşil taş, kara iksir gibi elementler vasıtasıyla oyunun kurulumunda gelen basit bir başlangıç anlatımıyla birlikte köylerini kurmaya başlarlar. 
Kurdukları binaların seviyesini yükselten oyuncular, bu sayede yeni öğelerin kilidini açar ve yeteneklerin gelişmesini sağlarlar. Saldırının yanı sıra akıllı bir savunma stratejisi geliştirilmesi gerektiren oyunda, diğer oyuncular köye saldırabilirler. Bu nedenle saldırı kadar savunma da oyunda önemli bir yer tutar. Saldırı için kışlada askerler yetiştirilir ve oyunun sonraki sefahatinde kurulabilen laboratuvar ile askerlerin seviyeleri geliştirilerek iyileştirilebilir. Ayrıca üretilen bu askerler ile Goblin olarak belirtilen cücelerin dünyalarına tekli oyuncu olarak saldırılar yapılabilir. İstenildiği takdirde, bu saldırılar oyuncuların seviyelerine göre sistemin eşleştirdiği oyunculara karşı çoklu ortamda da çevrim içi olarak yapılabilir. 

Oyunun her safhasında internete bağlanılması gerekmektedir. Oyun internet olmadan oynanamamaktadır. İstenildiği takdirde daha hızlı gelişilebilmesine olanak veren taşlar, kredi kartıyla Google Play Store’dan ücret karşılığında alınabilmektedir. Fakat Biz Sizlere Para Ödemeden Oyunlara Para Ödemeyi Bırakmanız İçin Bir çok Kez Burada Olduk . Bu Hilemizde İse Pvp Tarzı Bir Hile Bir çok Savaş Yapılabiliyor Yeni Bir Hile Sizlerle olacaktır Tek Yapmanız Gereken Videoyu izlemektir . İyi Hileler

Hile Anlatım Videosu

MaxiHile

Merhaba değerli ziyaretçimiz şuan Türkiye’nin en iyi hile sitesi MaxiHile’desin!
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Hile hakkında yorum yap