» » » Android Heroes Yeni Hero Kodları ve Tek Atma Hilesi

Heroes Charge HileleriAndroid Heroes Yeni Hero Kodları ve Tek Atma Hilesi ile karşınızdayız.


Android Oyun Hileler , Android Heroes Charge Hileleri , Android Heroes Yeni Hero Kodları ve Tek Atma Hilesi Sizlerle Sitemizde 
Heroes Charge, daha çok yeni bir oyun olmasına rağmen 500 bine yakın indirilmeyle ileride başarılı olacağı şimdiden görülebilen bir oyun. 

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyunun tarzı ise rol yapma Türü Ve Grafikleri,kurgusu ve oynanabilirliği üst düzeyde Bir Oyun
Klasik bir rol yapma oyunu gibi bunda da karakterlerinizi açıp onları eğitmeniz gerekiyor. Yine onları güçlendirmeniz ve özelleştirmeniz gerekiyor. Bu şekilde de düşmanlarınızı savaşlarda yenmelisiniz.
Çevrimiçi çoklu oyunculu bir oyun olduğu için takımınızı kurabilir ve arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz. Yüzlerce farklı görevin sizi beklediği bu oyun ile heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz. İlk baslarda hiçte eğlenceli degildi fakat ilerleyince gercektende oyun sardi:) Oncelikle belirteyim ki internette kesinlikle heroes charge in hilesini aramayın!!! çünkü butun sitelerde ya virüslü yada kredi kartı bilgilerinize ulaşmak istiyor!

OLAĞANÜSTÜ ZENGİN VE BAĞIMLILIK YAPAN BİR OYUN =

– 50’den fazla benzersiz ve farklı Kahramandan, yakın dövüş boksörleri, çevik okçular ve güçlü büyücüler arasından seçimini yap.
– Dövüş ve Kron’un dünyasını keşfet, nadir kahramanları bul ve onları ekibine katılmaya ikna etmek için gerekenlere sahip olup olmadığını gör!
– Kahramanlarını düşmanlarına karşısında güçlü kılacak teçhizat setlerini toplarken, yeteneklerini geliştir ve yükselt!
– İster arkadaşlarınla birlikte sürükleyici bir deneyim yaşa, ister çok sayıda savaşta tek başına mücadele et.
– Seçkin ödülleri kazanmak için rakip birliklerle mücadele ederken arkadaşlarınla iş birliği yap
– Kron dünyasını yönetmek için ekip oyunları ve stratejiler geliştir.
– Birlik oluştur veya arkadaşlarının birliklerine katıl,
– Ödül şöhreti kazanmak için PVP Arena’da mücadele et!
– Nadir kahramanları topla ve geliştir!
– Zorlayıcı özel etkinliklerde bir dizi düşmanla mücadele et!

UYARI: Heroes Charge oynanması tamamen ücretsiz bir oyundur, fakat oyundaki bazı ürünler gerçek hayattaki para ile satın alınabilmektedir. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız, lütfen aygıtınızın ayarlar bölümünden uygulama içi satın alma özelliğini hizmet dışı bırakın. Ayrıca, Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası gerekli olacaktır .  Sizlere Daha Önce İlk Oyun Herolarımızı Verdik Ve Şuan İstek Üzerine Yeni Herolar Ve Tek Atma Hilesi Sizlerle Olacaktır . Eğer Bir Çok Arkadaşımız Bu Oyunda İstekler Üzerinde İyi Yorumlar Alırsak Yeni Hileler Gelecektir . Bu Herolar İle Cidden İleri Düzeyde Bir oyun Sergileyebilirsiniz . Telefondan oynayan Arkadaşlar İçin İlerleyen Günlerde Aynı Konu İçin Burada İstekler Üzerine Telefon İle Video Verilebilir . Telefondan Yapmak İsteyenler İse Rootlu Bir Telefon İle Yapacaklardır Ama Bilgisayar Üzerinden Yapmanızda Fayda Var . Gmail Hesabınıza İşleyecektir Ve Aynı şekilde İster Bilgisayar Üzerinden İsterseniz Android Cihazınızdan Oynayabileceksiniz . Yeni Hileler için Takipte Kalın Güzel Yorumlarınızı Bekliyoruz . İyi Hileler.

Bluestacks İNDİR    

Root Gerektiren  Hilelerde  Root Atılmış BlueStacks Verilmiştir . Yakında Programlar Bölümünde Bulabilirsiniz 

Yeni Hero Kodları Videoyu İzleyerek Bir çok Sorunuza Açıklık Getirebilirsiniz .

Aratılacak Herolar   : 1073322393
Aratılacak Herolar   : 1073427251
Aratılacak Herolar   : 1073532108
Aratılacak Herolar   : 1073689395
Aratılacak Herolar  : 1074082611
Değiştirilecek Kod  : 1095003486

MaxiHile

Merhaba değerli ziyaretçimiz şuan Türkiye’nin en iyi hile sitesi MaxiHile’desin!
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Hile hakkında yorum yap