» » Drakensang Online Oyna

MMORPG

Türkiyede ve tüm dünyada oldukça çok populer olan MMORPG oyunları (massively multiplayer online role playing ) yani Devasa Çok kişili Online rol yapma oyunu anlamına gelen bu tarz özellikle ülkemizde erkek kullanıcalar tarafından çok benimsenmektedir. Çünkü bu oyunlarda karakterleriniz her oyun gibi sıfırlanmaz tüm yaptıklarınız inşa ettikleriniz satın aldıklarınız geliştirdikleriniz ve seviyeleriniz Tüm bu saydıklarımız bir veritabanında kayıt altına alınır ve her oyuna girdiğinizde oyunu bıraktığınız yerden devam edersiniz öyleki rekabet üst sınırdadır herkez birbirinden üstün olabilmek için kendilerini bu oyuna adamışlardır.

DrakenSang Nedir?

Drakensang bir tarayıcı üzerinden aynı zamanda bilgisayara 8.6 MB lık küçük bir dosya indirerekte oynanabilen görsel efektleri çok gelişmiş olan bir browser oyunundur.

Browser Oyunları yani hiç bir oyun dosyası indirmeden de oynayabileceğiniz bu tarz oyunlar genellikle tarayıcıların Java destekli olması gerekmektedir. Aksi takdirde oyun size bunu indirmeniz gerektiğini ve gerekli linkleri ve adımları vererek size yardımcı olmaktadır.

DrakenSang Nasıl Oynanır?

Öncelikle alttaki hemen oyna butonuna tıklamanız gerekiyor.
Tıklayarak kaydolun ve oyunu oynayın !


Heredur  -  Avrupa
Agathon  -  Doğu amerika
Tegan    -  Bati Amerika
Balor    -  PVP
Grimmag  -  AB 2
Werian   -  AB 3

Serverlarından bir tanesini seçip OYNA butonuna basmanız gerekmektedir.

MaxiHile

Merhaba değerli ziyaretçimiz şuan Türkiye’nin en iyi hile sitesi MaxiHile’desin!
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Hile hakkında yorum yap